Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Me ndihmoni rreth perdorimit te tabletave

Pershendetje, Burri ime eshte perdorues i tabletave tegretol 3x1 ne dite, dy ne mengjes dhe nje ne mbremje ... ndaj ne kontrollen e ber per spermen rezulton se levizshmeria e spermes eshte 45 %, e cila ne sakt duhet te jet 50 %, dhe keshtu mjeku propozoj qe te merr injeksione orale Biorgininina 1,66 g/20 ml per 10 dite , 2x1 dite, dhe megavir per 60 dite. Prandaj pasi eshte perdorues i tabletav tegretol edhe qe plot 20 vite nuk ka pasur asnje sulm epilepti , a guxon ti merr eshte biorginina dhe megavir , apo nuk duhet ti merr edhe cfar efekti negativ bartin kety dy kur burri ime merr tableta te perditeshme tegretol.... ju lutem me ndihmoni ....

Arbana Aliu (8 vite më parë)

Dr. Dorina Bedhia - psikologe dhe pedagoge
Psikologu përgjigjet
Dr. Dorina Bedhia

Pershendetje!

Per sa i perket perdorimit te ilaceve nuk mund te ju ndihmoj sepse nuk hyn tek kompetencat e mia. Drejtohuni specialistit perkates.

Gjithe te mirat!

/komuniteti