Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

A ka probleme per lindje te nje femije, kam kryer 2 operacione para 5 vjetesh?

Kam kryer operacion ne moshen 15-16 vjec apandesit dhhe ngaterrim zorresh tani jam 20 vjec dhe dua te di a ka ndonje problem per nisjen e nje femije? nese po cilat mund te jene komplikacionet?? Faleminderit

Migena Saliaj (7 vite më parë)

Dr. Dorina Bedhia - psikologe dhe pedagoge
Psikologu përgjigjet
Dr. Dorina Bedhia

Pershendetje Migena,

Te lutem kontakto me gjinekologun ne lidhje me shqetesimin tend, ne rubriken "Pyet Gjinekologun" per te marre pergjigjen adekuate.

Gjithe te mirat.

/komuniteti