Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Femija e turpshem

Pse djali im 6 vjeqar kur ta pys diqka krejt ndryshe pergjigjet eshte pak i marshum dhe vjershat kur ti reciton veq.me sdon askush me ndi ne shkoll pak i thot dhe ulet

Arbnona Elezi (8 vite më parë)

Blerina Halilaj - psikologe
Psikologu përgjigjet
Blerina Halilaj

Pershendetje Arbnona,

Te lutem a mund ta shpjegosh me gjeresisht kete pjese "kur ta pys diqka krejt ndryshe pergjigjet" dhe rreth sociazlimit te djalit tuaj?

Faleminderit.

ziki (8 vite më parë)
e ndreruar,desha tju pys per femijet qe jan te turpshem sepse djalit tim po i ndikon dhum ne mesime 10 vjeqar asht dhe ka turp apo friksohet nga mesimi qe nuk e thot mir edhe nuk po tregon rezultat ne shkoll, nga gjenja emocionale i shkakton harres total ne mesim, eshte femi i shoqerushem i dashur dhe i urte me tregoni si te veproj?

/komuniteti