Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Stomatolog ne Prishtine

Pershendetje e nderuar,  kam femiun 3 vjet e gjysme dhe ju lutem me keshilloni se ku ka stomatolog per femje ne Prishtine (a jane te ndare stomatologet e femiut dhe per te rritur apo nje jane te gjithe?). Dua vetem nej kontroll ti ja ben perndryshe njehere duket qe jane mire te bardhe. Pune te mbare! Nora.

Noki Smoki (8 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Noki,

Mund të të rekomandoj të kontaktosh stomatologun Dr. Artan Hasimja, me adresë: Lagjja Dardania - Qendra Tregtare me nr. cel: 049/123-309.

Gjithë të mirat.

Noki Smoki (8 vite më parë)
faleminderit per keshill e nderuar

/komuniteti