Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhemballet dhe tentimi i shtatzenise

Pershendetje Kete muaj jam duke tentur aper nje shatezani .Gjate ketij muaji jam duke mbushur dhemballet i kam te grades se dyte sipas mjekut stomatolog.Duhet ti mbush me perpara apo dhe gjate shtatezanis mund ti rregulloj. Theksoj se nje dhemball do ta mbush duke ngordhur nervin. ndikon kjo negativisht faleminderit

(10 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshendetje Helena,

Do të rekomandoja që të gjitha trajtimet e dhëmbëve ti bëje para shtatëzanis. Gjithashtu dhe dhëmballën që duhet ti hiqet nervi, pasi do të ketë nevojë të kryhet nën efektin e anestezis dhe shpesh ndodh që tre mujorin e parë të shtatezanis të mos lejohen nderhyrje me anestezi.

Gjithë të mirat.

ssara (10 vite më parë)
Pershendetje, Po gjate gjidhenies a lejohet heqja e nervit a po si te veproj pasi qe kam dhimbje te pa perballueshme. Bebi eshte 5 muaj e tre jave. Ju falemnderit.

/komuniteti