Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Rreth gojes

Pershendetje dok te pershebdes dhe desha te pyes qe dy tre dite e kam pa se ne goje nga gjuha brenda gaati te rrenja e gjuhes e kisha shum bardh sikur te mbet ndonje cop djatthi qka mundet me qene edhe here here po kam dhimbje ku mund te drejtohem dhe qfare mundet te jete te lutem ma kthe pergj.

Be Lina (10 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshendetje Adelina,

Të rekomandoj të drejtohesh tek një klinik dentare pasi ky rast duhet të shikohet klinikisht.

Gjithë të mirat!

/komuniteti