Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhimbje dhembi
Doktorresh kam dhmbje dhembi qa me perdor me ndihmoni e pres pergjigjen tuaj
(10 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Bana

Duhet të drejtoheni në klinik dentare për të kuruar dhëmbin! Me kontakto ne nr 0693932574

Gjithë të mirat!

/komuniteti