Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhembja e vendit ku nuk kam dhembe fare!

Une desha te bej nje pyetje, ka kohe qe me dhemb vendi ku nuk kam dhembe fare, dhembin e kam hequr qe nje vit dhe kam bere fotografimin dhe nuk kam se me ka mbetur dicka por vetem me dhemb! Kur ta pi nje paracetamol me kalon dhimbja. Cka mund te jete se me te vertete jam bere merak?

Be Lina (9 vite më parë)

Dr. Xheladin Sh. Ujkani - stomatolog
Stomatologu përgjigjet
Dr. Xheladin Sh. Ujkani

Përshëndetje e faleminderit e nderuara Znj. Xhelili,

Ju duhet të drejtoheni tek mjeku, institucioni ku keni bërë nxjerrjen e dhëmbit ose tek mjekë të tjerë dhe në bazë të fotografimit por edhe të kontrollës që do ta bëjnë, jam i sigurt se do të jenë në gjendje të përcaktojnë, vërtetojnë se nga po vjen kjo dhimbje e vazhdueshme. Po ashtu duhet ta ndërpreni menjëhere marrjen e barnave të ndryshme.

Faleminderit!

/komuniteti