Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tavolinë me gjashtë karriga (e rrumbullakët)

Gjendja: i/e shitur

Tavolina është në gjendje të mirë,ka gjashtë karriga, është blerë me qmim 1200 euro. Pjesa e sipërme (pjesa e rrumbullakët shih në foto)është e lëvizshme dhe mund të hiqet sipas dëshirës.

Çmimi: 420.00 €
E publikuar: 10 vite më parë (02/11/2014)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Lea Ida
tel: 044340515
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti