Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Stokke izi go

Gjendja: i/e shitur

Ndenjese makine stokke izi go e pershtatshme per moshat 0-12muaj eshte shume pak e perdorur vetem 2 muaj dhe duket si e re pershtatet me te gjitha karrocat stokke eshte blere 270€

Çmimi: 125.00 €
E publikuar: 9 vite më parë (21/02/2015)
Lokacioni: Shqipëri / Durrës
E preferuar për: djem dhe vajza
Alba Al
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti