Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Korita per larjen e bebit

Korite e blere ne chipolino me senzor te temperatures se ujit, funksion te gypit shkarkus dhe mos rreshqitje te shpines me larje ne dy pozicione 0.6 muaj dhe 6 deri12 muaj.

Çmimi: 20.00 €
E publikuar: 9 vite më parë (16/09/2015)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Shahe G
tel: 049446628
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti