Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Seggiolino Chicco

I pershtatshem nga 0-6 muaj, shume pak i perdorur. me paisjen dhe per makine.

Çmimi: 50.00 €
E publikuar: 8 vite më parë (25/04/2016)
Lokacioni: Shqipëri / Tiranë
E preferuar për: djem dhe vajza
Ana Mukaj
Ana Mukaj
8 vite më parë
Per te ineresuarit: Produkti eshte shitur. Flm
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti