Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

babyphone

Babyphone deri 400m largesi degjimi produkti I ri paperdor kualiteti I garantuar

Çmimi: 30.00 €
E publikuar: 8 vite më parë (04/05/2016)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Siartaaa Si
Lea Ida
8 vite më parë
Pershendetje, jam e interesuar per ket babyphone a ka mundesi te di produkt i kujt eshte, a eshte blere keto ne ks. apo jo a keni ndoj nr.kontaktues
Siartaaa Si
8 vite më parë
Eshte produkt gjerman me shkruj tek mesazhet per info
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti