Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

FUSTAN

Jetoj ne zvicerr dhe e kam ble ktu nje fustan 590fr po asnjeher se kam vesh..

Çmimi: 200.00 €
E publikuar: 8 vite më parë (30/06/2016)
Lokacioni: Kosovë / Gjakovë
E preferuar për: vajza
Tatjana Tatti
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti