Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Oriflame

Produkten nga Oriflame. Shum cilsore dhe me qimimet me te lira.Qmimet i keni ne Foto te produktev+posta.

Çmimi: 6.99 €
E publikuar: 5 vite më parë (12/12/2018)
Lokacioni: Kosovë / Pejë
E preferuar për: vajza
Jehona Elshani
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti