Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Ngrohës për shishe (ushqim)

Produkti është në gjendje të rregullt edhe i pa përdorur, është produkt gjerman, prodhuesi Baby Nova.

Çmimi: 20.00 €
E publikuar: 5 vite më parë (28/04/2019)
Lokacioni: Kosovë / Fushë Kosovë
E preferuar për: djem dhe vajza
Adelina Zogaj
tel: +383 49 810 936
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti