Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Mjaltë për trajtimin e sterilitetit tek dy gjinitë

Kjo mjaltë ka përmbushur ëndrrat prindërore të mijëra çifteve nga Kosova, mijëra foshnje të shëndetshme si rezultat i përdorimit të mjaltës!!
Ne e bëjmë të mundur atë që duket e pamundur!!
Mjaltë për trajtimin e sterilitetit tek dy gjinitë
(mjaltë për shtimin e qelizave vezë tek femrat dhe shtimin e spermatozoidëve tek meshkujt)
E kontrolluar në laboratorë nga ekspert të kësaj fushe!

Shumë kliente kanë pasur sukses me këtë mjaltë, urojmë edhe për ju me pas të njejtin sukses

Çmimi: 50.00 €
E publikuar: 5 vite më parë (29/04/2019)
Lokacioni: Kosovë / Fushë Kosovë
E preferuar për: djem dhe vajza
Adelina Zogaj
tel: +383 49 810 936
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti