Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

karroce

karroce, perfshihet qanta. mbulesa kunder shiut.
Eshte praktike pasiqe ka opsinet maksikoze dhe ulesen, rrotat hiqen dhe vendosen lehtesisht.

Çmimi: çmimi: me marrëveshje
E publikuar: 5 vite më parë (11/06/2019)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Hana Sokoli
tel: 044 628 898
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti