Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Mini shtrat

Mini shtrat apo korpe per baetjen e bebes,korpa gjithashtu mund te hapet si ne foto dhe te perdoret ai mbulese kur femija luan.Ne gjendje te rregullt.

Çmimi: 20.00 €
E publikuar: 4 vite më parë (16/01/2020)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Erenata Sheremeti
tel: +38349855937
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti