Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Sterilizues i shisheve

Gjendja: i/e shitur

Sterilizues Avent per 6 shishe.

Çmimi: 29.90 €
E publikuar: 10 vite më parë (24/09/2014)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Valizake Thaçi Celina
tel: 044508150
Noar Aron
10 vite më parë
Pershendetje, deshta te dij se a e ke shitur ket sterilizues?
Valizake Thaçi Celina
10 vite më parë
Pershendetje, jo ende nuk eshte shitur. Nese jeni e interesuar eshte ende ne dispozicion. Tung.
Sara Thaqi
9 vite më parë
Pershendetje,desha te pyes a eshte i shitur ky sterilizues shisheve.E shof qe biseda eshte zhvilluar para 4 muajsh,paraprakisht ju falenderoj per pergjegjje.
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti