Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Banuncer apo luhaje

Gjendja: i/e shitur

Shitet bauncer apo luhaja ne gjendje shume te rregullt e firmes chicco... Ka vibrim si dhe Muzik se bashku me disa lodra.

Çmimi: 38.00 €
E publikuar: 10 vite më parë (22/10/2014)
Lokacioni: Kosovë / Pejë
E preferuar për: djem dhe vajza
Liza Krasniqi
tel: 044/049. 158-309
Liza Krasniqi
10 vite më parë
Hulaja eshte e shitur.....
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti