Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

KARRIGE NGRENIE

Gjendja: i/e shitur

Nena shes karrige ngrenie te perdorur ne gjendje te mire

Çmimi: 20.00 €
E publikuar: 10 vite më parë (22/10/2014)
Lokacioni: Shqipëri / Tiranë
E preferuar për: djem
Euklida Arapi
tel: 0695823528
Etrita Mahmuti
10 vite më parë
Z.Euklida te lutem me trego me kthe pergjigje
Euklida Arapi
10 vite më parë
Zarie me mer ne tel ne nr qe kam shenuar
Shehin..dina Aifa
10 vite më parë
Euklida pershendetje, a ekeni akoma kete karrike per ngrenie, pranome ne shoqeri
Antigona Kolgeci
9 vite më parë
Pershnedetje.A eshte ende ne shittje karrika e ushqimit..?
Euklida Arapi
9 vite më parë
E SHITUR
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti