Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i dëmshëm përdorimi i makinës fotokopjuese për disa minuta, gjatë shtatëzanisë?

Përdorimi i makinës fotokopjuese nuk paraqet rrezik gjatë shtatëzanisë

Përdorimi i makinës fotokopjuese nuk është i dëmshëm gjatë shtatëzanisë.Përdorimi i saj është studiuar, dhe mendohet që nuk ka ndonjë rrezik duke e përdorur atë.

Nuk ka ndonjë rrezik të njohur as nga tonerët apo kemikaliet tjera që përdoren për këtë makinë, apo ndonjë lloj fushe elektromagnetike që paraqet rrezik.

/komuniteti