Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i dëmshëm qëndrimi pranë kompjuterit tërë ditën gjatë shtatëzanisë?

Qëndrimi me orë të tëra pranë kompjuterit gjatë shtatëzanisë nuk është i mirë për qarkullim të gjakut

Përdorimi kompjuterit nga gratë shtatëzëna është studiuar gjatë shumë viteve.

Veçanërisht, studimet janë marrë me fushat elektromagnetike dhe rrezikun nga aborti.

Si përfundim, mund të mendohet që qëndrimi pranë kompjuterit nuk do të duhej të paraqiste rrezik nga aborti apo të shkaktonte defekte në lindje.

Natyrisht, qëndrimi me orë të tëra përderisa jeni shtatëzënë nuk është i mirë për qarkullim të gjakut.

Për të mbajtur gjakun në qarkullim, ngrituni në këmbë, orë pas ore dhe lëvizni

________________________________________________________________________

Studimet përfundimtare të kompjuterëve nuk kanë treguar ndonjë efekt të dëmshëm në shtatëzani.

Qëndrimi pranë kompjuterit gjatë tërë ditës, përderisa jeni shtatëzënë mund të shkaktojë dhembje në shpinë, për këtë është më së miri që të bëni pushime të shkurtëra dhe të lëvizni.

Lëvizja poashtu ndihmon në qarkullim të shëndetshëm të gjakut.

/komuniteti