Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është i sigurtë përdorimi i karriges vibruese gjatë shtatëzanisë?

Karriga vibruese gjatë shtatëzanisë

Po, është në rregull. Fushat elektromagnetike nuk janë problem dhe foshnja juaj përjeton më shumë vibrime nga lëvizja juaj gjithandej tërë ditën se sa nga qëndrimi juaj ulur në këto karrige.

Foshnja është e rrethuar, me kocka, gjak dhe lëng i cili e mban të mbrojtur. Pra për foshnjen tuaj sikurse qëndrimi ulur në karrige vibruese ashtu është edhe vrapimi juaj poshtë e lartë.

/komuniteti