Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Aptamil Pronutra - ADVANCE

Frymezuar nga qumeshti i gjirit!

Për më shumë se 40 vjet, skuadra e përbërë prej më shumë se 500 shkencëtarë dhe ekspertë të NUTRICIAS, ka qënë pioniere e studimeve mbi qumështin e gjirit për të kuptuar se si mbështet ai zhvillimin e bebes suaj dhe nevojat nutricionale.

Njohuritë tona mbi qumështin e gjirit dhe ushqimin e bebeve, bënë të mundur krijimin e formulave tona për periudhën pas ushqyerjes me gji ose në mungesë të tij.

Një prind kurrë nuk ndalon së kujdesuri për fëmijën. As ne nuk ndalojmë!

Të kujdesesh-eshte vetem nje fjale, por perfaqeson pjesen me te rendesishme te asaj qe ne bejme.

Linja jonë e qumështit pluhur Aptamil, formulat e vazhdimit dhe të rritjes frymëzohen nga 40 vjet studime mbi qumështin e gjirit. Ajo prezanton një process të avancuar që punon së bashku me përzierjen tone unike të ingridientëve.

94% e nënave nga Britania e Madhe që e përdorën formulën tone të vazhdimit për një javë, thane që do t’ia rekomandonin atë nënave të tjera.

 

Zbuloni të rejat tona

Formula e patentuar Aptamil Pronutra ADVANCE, tashme kombinon perzierjen tone speciale patentë te ingridienteve me procesin unik Lactofidus®

- Lactofidus®- procesi delikat nëpërmjet të cilit krijohen oligosaharidet që gjenden në qumështin njerëzor (3’GL)

- Omega 3(DHA) mbështesin zhvillimin e syve

- Pasuruar me hekur për forcimin e zhvillimit konjitiv

- Vitamina C, D për forcimin e imunitetit

 

Formula Aptamil Pronutra ADVANCE e vazhdimit u testua ne nje studim me 128 nëna pjesëmarrese që kishin bebe të moshës 6-12 muaj.

Pas 7 ditesh përdorimi të qumështit ne shtepitë e tyre rezultoi se 94% e tyre do ta rekomandonin dhe 5% kishin nje mendim neutral.

Testi u krye në Korrik 2018 (Walnut).

 

 

/komuniteti