Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

5 shenjat gjatë shtatzënisë që tregojnë se do të keni një djalë

17.01.2018 - Si një nënë shtatëzënë, me siguri pyesni veten se brenda jush është një vajzë apo një djalë i vogël.

Ndjenja e zakonshme dikton që rritja e shanseve për të konceptuar një djalë apo vajzë janë tregime të vjetra të grave.

Por, çka nëse ka të vërteta brenda këtyre? A mund të tregojnë disa simptoma që keni një djalë apo vajzë?

Disa nga këto simptoma që do të keni një djalë gjatë shtatzënisë janë këto:

-Sëmundje në mëngjes, kur nuk përjetoni neverinë e mëngjesit, atëherë me shumë gjasë do të keni një djalë, transmeton Gazeta Shneta.

-Rrahja e zemrës, nëse rrahjet e zemrës së bebes suaj janë nën 140 rrahje për minutë, atëherë kjo është një shenjë që do të keni një djalë.

-Shfaqja e akneve, po ashtu edhe kjo është një shenjë që do të keni djalë.

-Dëshirat për ushqime, kur jeni shtatëzënë në djalë, atëherë keni dëshirë për ushqime të thartuara ose ushqime të kripura.

-Pozicioni i fetusit, ana se ku qëndron bebja tregon shumë gjëra për gjininë e foshnjës.

Burimi: Gazeta Shneta

/komuniteti