Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Doktorët paralajmërojnë, Fortnite po ndikon si droga tek fëmijët

05.04.2019 - Profesionistët e shëndetësisë në Spitalin e Bostonit, kanë folur për ndikimin që ka Fortnite në fëmijët – duke krahasuar natyrën e saj me drogat madje me atë të drogës së rëndë.

Luajtur nga më shumë se 200 milionë përdorues, kjo lojë po iu kushton fëmijëve me gjumë të humbur, me pak angazhime të tyre në shkollë dhe duke i bërë ata të bëhen të dhunshëm, njofton Klan Kosova.

Ritmi më i fundit i lojërave popullore video Fortnite: Battle Royale po sheh që fëmijët të braktisin aktivitetet shoqërore dhe ato sportive.

Specialistët amerikanë të sjelljes, thonë se disa fëmijë po luftojnë edhe varësinë e lojërave si rezultat i vazhdimësisë së lojës.

Burimi: klankosova

/komuniteti