Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Fëmijët nuk duhet të shohin kurrë këtë gjendje të prindërve: U krijon probleme me personalitetin

24.10.2017 - Prindërit duhet të kenë shumë kujdes me mënyrën se si sillen në prani të prindërve, pasi një veprim i pavetëdijshëm i tyre i thyen ata emocionalisht.

Sidomos duhet të kenë kujdes të mos i shohin asnjëherë në gjendje të dehur, sepse kështu përveç vuajnë nga ankthi, fëmijëve tuaj po i krijoni edhe probleme me personalitetin, shkruan Gazeta Metro

Gjithashtu këta fëmijë kanë më pak gjasa të rriten si fëmijë të suksesshëm. Fëmijët janë shumë të vëmendshëm ndaj veprimeve të prindërve të tyre, kështu në të ardhmen ata kanë më tepër shanse të jenë të prirur drejt varësisë nga alkooli. Herën tjetër mendojeni mirë përpara se të pini një gotë në sy të fëmijëv

3 nga 10 prindër të marrë në studim kanë pranuar se kanë qënë të paktën një herë të dehur në prezencë të fëmijëve.

Burimi: gazetametro.net

/komuniteti