Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Fotografitë që përshkruajnë vështirësitë e të qenit nënë gjatë dy viteve të para

04.01.2018 - Fotografja Anna Ogier-Bloomer përmes fotografive ka arritur të bëjë dokumentimin e familjes së saj, sidomos të nënës së saj, për gati 15 vite.

Kështu, kur ajo u bë vet nënë më 2013-tën, ajo vendosi ta memorizonte edhe atë përvojë përmes fotografive, transmeton Gazeta Shneta.

Seria e fotografive “Letdown” shfaq dy vitet e para të amësisë – që nga lodhja dhe dhimbja e deri tek gëzimi e paqja.

Burimi: Gazeta Shneta

/komuniteti