Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Gratë shtatzëna po e kuptojnë gjininë e foshnjës përmes unazës së martesës

17.11.2017 - Nëse jeni kurioz të dini për gjininë e bebes tuaj, ka disa mënyra jo-mjekësore që ndihmojnë njerëzit në parashikimin e gjinisë, ku një ndër to është edhe unaza e martesës.

Teoria e unazës së martesës shpeshherë konsiderohet si fiktive, mirëpo mund të jetë edhe e saktë.

Mjafton të largoni unazën tuaj të martesës nga gishti dhe ta lidhni në penjë. Mbërthejeni barkun me penjë – nëse unaza leviz në formë rrethore, atëherë do të lindni djalë, por në qoftë se lëviz mbrapa, atëherë do të lindni vajzë.

Shikojeni videon -> https://www.youtube.com/watch?v=vMHevydV9v8

Burimi: Gazeta Shneta

/komuniteti