Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Hapet Baby Shop-i i parë Mimmo në Prishtinë

12.03.2019 - Tashmë është është hapur një dyqan i ri i për produkte për beba dhe foshnje.

Mimmo shop është dyqan i specializuar në artikujt më të rëndësishëm të jetës së hershme të fëmijëve tuaj. Aty ka karroca, shtretër, karriga për veturë, karriga për ngrënie, shtretër të ndryshëm që për dallim nga dyqanet tjera, kualiteti nuk mungon në asnjërin produkt.

Mimmo shop është distributor ekskluziv për Kosovë për brendin e njohur Evropian Bebetto, gjithashtu edhe për brendet tjera si Bexa, Junama, Tako, Kunert, dhe Kinderkraft. Të gjitha këto brende kanë kualitet shumë të lartë në të gjitha produktet, dhe i kanë çmimet shumë më të lira në krahasim me brendet tjera që ofrojnë kualitet të njëjtë.

Gjendet në Rrugën B, në Prishtinë, afër Royal Mall, dhe së shpejti do të ofrojë mundësinë e blerjes edhe pëmes internetit.

/komuniteti