Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Lindi binjakë, vdes nëna dhe një nga foshnjat

01.03.2019 - Ndërron jetë në Sanatorium lehona 30-vjeçare dhe njëra nga foshnjat.

Gruaja ishte e prekur nga virusi AH1N1 dhe bëri lindje të parakohshme. Ka ndërruar jetë edhe njëra nga foshnjat.

Foshnja tjetër është në gjendje të mirë shëndetësore.

Burimi: dritare.net

/komuniteti