Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Në 24 orëshin e fundit 31 foshnje lindin në QKUK, një nënë sjell në jetë trinjakë

16.11.2018 - Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, në klinikën e gjinekologjisë, në 24 orëshin e fundit kanë lindur 31 foshnje.

Sipas raporteve të fundit të Shërbimit Spitalor në QKUK, 13 gra janë bërë nëna për herë të parë, ndërsa në jetë janë sjellë 12 femra dhe 17 meshkuj, njofton Klan Kosova.

Në 24 orëshin e fundit Klinika e Gjinekologjsë ka regjistuar po ashtu edhe një rast jo të zakonshëm, ku një nënë ka lindur trinjakë.

Burimi: klankosova

/komuniteti