Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Nëntë infermiere nga i njëjti spital, shtatzënë në të njëjtën kohë

28.03.2019 - Nëntë infermiere në një spital në Maine, janë në pritje të një fëmije, të cilat do të lindin në të njëjtën kohë.

Infermieret në Qendrën Mjekësore në Maine të Portland, do të sjellin në jetë fëmijë në mes të prillit dhe korrikut, transmeton Klan Kosova.

Spitali njoftoi shtatzënitë të hënën përmes rrjeteve sociale dhe uroi nënat. Tetë prej tyre u paraqitën në foto me barkë të fryrë.

Spital iu përgjigj shqetësimeve të disa njerëzve lidhur me stafin gjatë verës duke komentuar ‘mos u shqetëso, ne kemi një plan’.

Infermieret e kanë mbështetur njëra-tjetrën që nga fillimi dhe do të vazhdojnë ta bëjnë këtë derisa të lindin të gjitha.

Burimi: klankosova

/komuniteti