Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Përse njëri nga binjakët hesht, përderisa tjetri flet shumë?

13.02.2012 - Një nga fenomenet specifike të të folurit të binjakëve është edhe rasti kur njëri është më i shkathët nga tjetri në të folur.

Zakonisht ai është personi më dominant, për këtë edhe i jep vetes rolin e ‘avokatit të drunjtë’ dhe përgjigjet në pyetjet për të dytë.

Binjakut tjetër kjo ndarje e roleve i përgjigjet shumë mirë, sepse e di që motra apo vëllau do thotë në emër të tij të gjitha ato që ky i mendon.

Ky vogëlush i heshtur, në gjërat tjera mund të jetë më i shkathër, si psh. mund ta ketë motorikën më të zhvilluar./bebaime.com/

/komuniteti