Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Pesë foshnja të lindura në natën e Vitit të Ri

02.01.2018 - Popullatës së Kosovës i janë shtuar edhe pesë fëmijë.

Pesë foshnja janë lindur në natën e Vitit të Ri në Klinikën Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Tre prej bebeve janë djem, ndërsa dy janë vajza.

Burimi: gazetaexpress

/komuniteti