Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Razije Musa tregon se sa të rrezikshme mund të jenë turshitë për nënat gjidhënëse

03.10.2017 - Meqenëse jemi popull konsumues të turshive, mamia Razie Musa ka disa këshilla për nënat që ushqejnë me gji.

Ajo ka këshilluar nënat që ushqejnë me gji ta ndërprenë konsumimin e turshive, pasi mund të shkaktojnë ngërqe tek bebet, si pasojë e përmbajtjes së uthullës dhe kripërave, të cilat nuk preferohen aspak, shkruan Gazeta Shneta

Pavarësisht anës së errët, mamia flet edhe për përfitimet shëndetësore të turshive, duke theksuar se janë si pro-biotik të rëndësishëm në jetën e njeriut.

Ajo vë theksin tek gratë shtatzëna, duke treguar se turshitë duhet listuar tek ushqimet që nuk duhet konsumuar, pasi mund të ketë pasoja tek bebet.

Burimi: Gazeta Shneta

/komuniteti