Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Shtatzënë gjatë kimioterapisë, foshnja lind e shëndetshme

22.10.2017 - Maria Crider ishte 14 javë shtatzënë kur ajo bëri zbulimin e tmerrshëm se ishte me kancer në gjirin e majtë.

Në muajt e ardhshëm 27-vjeçarja nga Florida zhvilloi betejën e jetës për të shpëtuar si veten e saj, po ashtu edhe foshnjën ende të palindur.

Pas disa muajsh kimioterapi, Crider dhe bashkëshorti i saj Brandon, në Prill të këtij viti ata u bënë prindër të një djali të shëndetshëm.

Burimi: topchannel

/komuniteti