Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Vdes doktoresha më e vjetër në botë

05.04.2012 - Leila Denmark i donte shumë fëmjët dhe ua dedikoi atyre 70 vjet të jetës së saj që zgjati 114 vjet. Denmark u nda nga jeta dy ditë më parë në Athens të Georgia-s.

E bukura në karrierën e saj ishte se kishte ushtruar prefesionin e Pediatres deri në vitin 2001, kur ishte 103 vjeç, që vendosi edhe rekordin e mjekut më të vjetër në botë.

“Nëse do të kishte qenë këtu do të kishte thënë, “Kush është ëngjëlli tjetër?”, tha i nipi.

Leila Denmark, njeriu i katërt më i vjetër në botë, ia dedikoi trupin dhe shpirtin kurimit të fëmijëve që prej vitit 1928./tch/

Lule E Bukur (11 vite më parë)
uroje te prehesh ne paqe

/komuniteti