Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është e dëmshme të konsumohen ushqime pikante gjatë shtatëzanisë?

Konsumimi i ushqimeve pikante mund të jetë jokomfort për ju dhe foshnjen tuaj, por i padëmshëm

Është e padëmshme edhe pse nuk do të jenë e dëshirueshme për ju. Trupi juaj do tju tregojë që nuk do ti dëshironi.

Konsumimi i ushqimeve pikante mund të jetë jokomfort, sidomos pas gjysmës së tremujorit të fundit të shtatëzanisë, kur barku juaj të jetë fryrë dhe të jeni të prirur për të pasur thartirë të stomakut. Madje disa shtatëzëna kanë thartirë të stomakut shumë më herët.

Ushqimi pikant është i sigurtë për foshnjen tuaj, por ato do të ju bëjnë jokomfort, sidomos nëse nuk i përdorni në përgjithësi. Shumë gra shtatëzëna do të vuajnë nga thartira e stomakut dhe ushqimi pikant mund ta acarojë atë.

/komuniteti