Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Konsumimi i kikirikëve në shtatzëni

A është i sigurtë konsumimi i kikirikëve gjatë shtatzënisë?

Konsumimi i kikirikëve gjatë shtatzënisë konsiderohet i sigurtë. Departamenti i Shëndetsisë konsideron që nuk ka prova që konsumimi apo moskonsumimi i tyre gjatë shtatzënisë mund të ndikojë në mundësitë e bebit tuaj për të zhvilluar ndonjë alergji.

Krahas kësaj këshille, ju ende mund të jeni në dilemë të konsumoni kikirikë apo jo, dhe kjo është plotësisht e kuptueshme. Konsultohuni me maminë apo mjekun tuaj, nëse keni patur histori me alergji në familjen tuaj dhe jeni të shqetësuara rreth efektit të konsumimit të kikirikëve gjatë shtatzënisë.

Poashtu vlen të ju përkujtojme që, përderisa ju ushqeheni me një dietë të balansuar, me përjashtim të kikirikëve nga dieta juaj, nuk do të ju shkaktojë ndonjë dëm mbi ju apo beben tuaj./bebaime.com/

anisa veizi (9 vite më parë)
mirembrema,mund tju bej nje pyetje?po konsumimi i bajameve,lajthive dhe stafidheve te rrushit perbene ndonje rrezik?faleminderit

/komuniteti