Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është e dëmshme të vrapohet gjatë shtatëzanisë?

Vrapimi gjatë shtatëzanisë

Jo, përderisa nuk keni ndonjë komplikim. Nëse jeni të rrezikuar për lindjen e parakohëshme apo keni gjakderdhje, atëherë aktivitetet si vrapimi mund të ju përkeqsojnë gjendjen.

Vrapimi do të jetë më i vështirë kur ju të keni shtuar në peshë, por nuk ka ndonjë rrezik për fetusin.

Por egziston rreziku nga vrapimi nëse keni hipertension, gjë që mund të shpie në rrezik të lartë lindjen e parakohëshme.

(9 vite më parë)
Un e vozitsha bicikleten shtatzane

/komuniteti