Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është e sigurtë që të notohet në pishinë me ujë me klor gjatë shtatëzanisë?

Noti gjatë shtatëzanisë iu bën të ndiheni mirë

Me sa dihet nuk ka ndonjë të dhënë të saktë nëse kjo paraqet rrezik në shtatëzani.

Në fakt, mund të jetë e rrezikshme nëse notohet në pishinë me ujë pa klor, nga infektimet e mundshme. Përderisa kemikaliet janë të monitoruara në mënyrë të drejtë, notimi në pishinë me ujë me klor nuk duhet të paraqes ndonjë problem.

Aktualisht, kjo mund tju bëjë të ndiheni mirë, sidomos në ditët e mëvonshme të shtatëzanisë.

/komuniteti