Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

A është e sigurtë të vozitet bicikleta gjatë shtatëzanisë?

Konsideroni si alternativë vozitjen e bicikletës statike gjatë shtatëzanisë

Po, vetëm mbani në mend numrin e rreziqeve nga kjo gjë, jeni shtatëzënë apo jo.

Rreziku më i madh për foshnjen mund të jetë rrëzimi nga bicikleta. Rrëzimi mund të shkaktojë traumë në abdomen, gjë që mund të shpie në shkëputjen e parakohëshme të placentës, lindjen e parakohëshme apo edhe në rastin më të keq, vdekjen fatale.

Por edhe lëvizja në gropa poshtë e lartë mund të iu shkaktojë gjakderdhjen.

Në tremujorin e fundit, do të jetë e vështirë të mbahet baraspesha, gjë që iu rrezikon nga rrëzimet nga bicikleta. Mund të konsideroni si alternativë vozitjen e bicikletës statike.

/komuniteti