Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Teo Spahiu

Teo Spahiu

Lindur më: 2010-06-28 | ora: 10:30
Pesha: 4.4 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Sellma Kasumoviq
Emri i babait: Pleurat Spahiu
Vendi: Prishtinë

/komuniteti