Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Geon Hajdini
Geon, engjulli i vogel!

Geon Hajdini

Lindur më: 2010-06-01 | ora: 18:00
Pesha: 2.45 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Rrezarta
Emri i babait: Albert
Vendi: Prishtinë

/komuniteti