Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Nil Morina

Nil Morina

Lindur më: 2010-09-05 | ora: 13.05
Pesha: 2.78 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Besiana Abazi
Emri i babait: Astrit Morina
Vendi: Prishtinë

/komuniteti