Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Alda Ismajli

Alda Ismajli

Lindur më: 2010-05-13 | ora: 19:20
Pesha: 4.15 kg
Gjatësia: 58 cm
Emri i nënës: Arta Morina - Ismajli
Emri i babait: Labinot Ismajli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti