Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Bora Kamberaj
Ju pershendes.

Bora Kamberaj

Lindur më: 2009-12-02 | ora: 10.45
Pesha: 4 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Jehona Mavraj - Kamberaj
Emri i babait: Mehdi Kamberaj
Vendi: Prishtinë

/komuniteti